I brist på fiskerapport :)


Mitt hem börjar se ut som värsta djungeln!
Okej, det där var nog en smula överdrivet men jag HAR faktiskt två stycken levande växter...som verkar trivas!
Den ena är en orkidé som fick bruna blad och där stjälkarna blev bruna, hårda och sedan gick av. Jag gav henne kärlek och en skvätt vatten ibland och nu har hon fått flera gröna, fina blad. En slingrande stjälk har letat sig upp 20 cm och en till verkar vara på väg.

Sedan har jag en garderobsblomma som är riktigt snygg, här är ett foto på garderobsblomman.Jag var ute en sväng i Munksjön och dök vid mitt favoritrev, hajrevet strax till söder om Munksjöbron. Idag var två hajar i full gång med kopulering och de verkade inte vara det minsta rädda för mig där jag simmade omkring.

Fotot så klart taget med den nyaste iPhone, iPhone Aqua.
Vattentät ner till 12 000 meter och 14 Megapixel lins

Satt en stund och metade också men det gav inte ett enda napp, och jag som var så sugen på att få en mört så jag kunde kasta ut den som bete för någon större rovfisk.

Det är inte alltid som man får fisk, och det är kanske en del av tjusningen med fiske. Man vet helt enkelt inte hur det går från gång till gång.Martin & jag ska nog iväg en dag nu i veckan och prova lyckan igen. Sist blev det ju några mindre Braxar för mig och ingenting för Martin. Nästa tur kanske turen är på Martins sida och han får ett monster.

Längtar tills Martin får tillgång till båten. Då kanske han & jag kan dra till gössjön och trolla lite, vem vet? Magnus & Peter kanske är snälla och bjuder på lite tips om vart man ska söka dem :)


Kommentarer

Magnus

2010-05-04 - 07:47:32
Duger inte koppen nu? =) Vi har ju lagt i den där uppe... Det finns ingen iläggningsplats som är speciellt bra däruppe för en trailad båt dessvärre. Kanske på andra sidan, där har jag inte vart iofs*

Christian Johansson

2010-05-04 - 09:49:24


Duger, jo då :)

Men någonstans måste ju premiärturen med den andra båten vara, tyckte sjöa var lika bra som något annat.

Skriv en kommentar