Nu är den här


Vintern
Årstiden jag både bävar för och ser fram emot lite grann

När isarna lagt sig, eller rättare sagt precis innan isarna
lagt sig, känner man kliandet i fingrarna och stenarna i magen.
Fisketarmen vrider sig och man kan inte nog så fort komma ut och släppa ner betet.

Jag har bara två ismetespön så ett eller två till måste jag försöka komma över billigt men det är inte vad detta inlägg ska handla om.

Spön är ju jättebra, men vad som är bäst är när man hittat någon hållare som man verkligen trivs med.
Jag såg ett klipp på youtube där en kille hade ismetespöhållare gjorda i metall och undrar om någon har en aning om ifall en sån här sort går att köpa någonstans. Jag har ingen aning om hur man böjer stålstänger så att göra dem själv är jag inte riktigt rätt man att försöka mig på :)

Så här ser de ut i alla fall:Den ser ut att vika ut och framåt under snön så att den står stadigt. Den verkar ju hur smidig och bra som helst. Några sådana skulle jag verkligen vilja ha till vinterns fiske.

Sköt om er på isarna, säkerhet först! Vattnet är kallt och det reagerar man otroligt fort på och tappar ork.
skitfiske

/Christian


Kommentarer

Magnus

2010-10-19 - 18:09:38
Gud va jag längtar ut nu!!! Kräks, skrik och bajsbebis som ännu inte svarar på några intryck är inte roligast i världen... Hoppas det blir lite förändring snart både med antal fiskepass och roligare bebisliv där man får nåt tillbaka. Saknar er grabbar!

Christian "tintin" Johansson

2010-10-19 - 18:47:30
Detsamma Magnus! =)

Hoppas det går bra för er med er nyfödda.Kanske blir du utkörd snart nån gång när du går frugan på nerverna och hinner med två timmar vid sjön :P

Magnus

2010-10-20 - 03:58:58
Jodå... Bara vi får in någon form av rutin så ska det nog gå att ordna :) ja är sugen på en gäddkamp i armarna nu!

Peter

2010-10-20 - 16:07:27
Snart kan man ju gå och kolla på rödingar också ! Har skaffat en undervattenskamera (gopro hd hero) som jag ska försöka få med dem på !!! Grattis Magnus också !

Christian "tintin" Johansson

2010-10-20 - 16:12:04
Peter, om du ska till Huskvarna för att titta på Rödingarna och har vägarna förbi Jkpg så hojta till då. Jag har fortfarande, på tre år sen jag flyttade till stan, inte sett leken där.

Skriv en kommentar