Resurrection! Jag kommer tillbaks...

Mina inlägg på hemsidan slutade plötsligt i somras/höstas och det berodde på flera saker, jag saknade lusten att fiska ( har varit ute två gånger sen sista inlägget ) och andra privata saker.

Jag har inte lagt ner min sida och planerar att fortsätta skriva om mina fisketurer, vi får dock se hur ofta det kommer uppdateras här framöver.

Nu är det vinter och mitt vinterfiske skulle vara i full gång, främst ute på Landsjön hos Anders, men vädret i vinter har varit skitkasst rent ut sagt och vi har ingen gångbar is här runt om. Det var någon vecka som vi hade någorlunda gångbar is, om än kanske lite för tunn för min smak, men då hade jag annat för mig och var aldrig ute och fiskade. Något flötmete/bottenmete från land har jag inte känt mig alls sugen på på sistone, annars hade ju det varit ett alternativ. Nej den här vintern har verkligen inte varit trevlig för oss som älskar ismete. Jag hoppas på några veckor med lite kallare väder så att isarna lägger sig igen och det kan bli några ismetepass men vi vet ju inte hur det kommer att se ut.

Annars får fisket vänta till våren och då är det främst gäddfiske, innan gäddorna leker och är riktigt tjocka och tunga. Kanske får jag se den där damen som pressar vågen över tiokilossträcket i vår? Ingen vet.

Jag önskar er alla en trevlig vinter och hoppas att i alla fall NI har tjock is att fiska från och att ni får många fina PBn.

MVH Christian

Skriv en kommentar